TÜMSİAD’da Sertifika Töreni Yapıldı

0
82

tümsiad sertifika1Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Hatay Şubesinin, DOĞAKA’nın destekleri ile 18-30 Aralık 2014 tarihleri arasında düzenlediği eğitim programını tamamlayan kursiyerlere sertifikaları geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen törenle verildi.

İskenderun’da faaliyet gösteren TÜMSİAD Hatay şubesinde düzenlenen sertifika törenine Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İlçe Emniyet Müdürü Cengiz Başar, TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk ve yönetimi, kursiyer firma temsilcileri katıldı.

tümsiad sertifika2

İşletmelerde Kurumsallaşma ve Karlılıklarının Arttırılması Eğitim Programı Sertifika töreninde açılış konuşması yapan TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Hasan Ertürk düzenledikleri eğitim programı ile TÜMSİAD Hatay Şube üye firmaların Kurumsallaşma konusunda daha donanımlı hale geldiğini ifade etti. Başkan Ertürk, TÜMSİAD Hatay Şube Üyelerine katkı sağlayacak yeni projelere imza atacaklarını belirterek Protokol ve Üyelere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

tümsiad sertifika3

Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar da kısa bir konuşma yaparak, öncelikle TÜMSİAD Hatay Şube Yönetim Kuruluna enerjik yapılarından dolayı teşekkür etti ve İşletmelerde Kurumsallaşma yapısının çok önemli olduğunu bu tür eğitimlerin firmalara önemli katkılar sağlayacağını belirtti.

Son olarak söz alan İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, TÜMSİAD Hatay Şube Yönetim Kurulunun hareketli yapısının bölge ekonomisine katkılar sağladığını belirterek kursiyerlere eğitimin hayırlı olmasını diledi. Konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikaları verildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here