“Tükenme Sendromu Yaşıyorlar!”

0
57

metin önde1Önde, 1 Mayıs’tan başka tarih vermediğini ve hiçbir zaman kişi sayısı açıklamadığını dile getirdi;

Türk Metal Sendikası’nın Osmaniye buluşmasında konuşan Çukurova Bölge Temsilcisi Metin Önde, İsdemir’deki örgütlenme sürecinin iyi gitmesi ve işçinin verdiği desteğin özgüveniyle iddialı konuştu. Bugüne kadar bir tek sayı açıklamadığı gibi 1 Mayıs’tan başka da tarih vermediğine dikkat çeken ve iddialı konuşan Önde; “Benim ağzımdan bugüne kadar bir kişiyizden başka bir şey söyledim mi? Bugüne kadar 1 Mayıs’tan başka bir tarih verdim mi?” diyerek işçilere seslendi.

Çelik İş Sendikası’nın İsdemir’deki örgütlenme sürecinde, özel hayatına, ailesine, inancı ve dünya görüşüne kadar birçok konuda iftira ve bel aşağı kampanyalar yürütüldüğünü de iddia eden Metin Önde; “Allah’ına kadar milliyetçiyim ve Allah’ına kadar da muhafazakârım” değerlendirmesinde bulundu.

Türk Metal Sendikası gibi büyük bir kurumla tanışması ve işçiyi kardeş gören bir lider olan Türk Metal-Sen Genel Başkanı Pevrul Kavlak’la çalışmasına vesile olduğu için Ali Cengiz Gül’e teşekkür de eden Önde açıklamasını şöyle sürdürdü;

“Türk Metal Sendikasına geçtikten sonra, sendikacılığın nasıl olduğunu, bir genel başkanın nasıl olması ve nasıl çalışması gerektiğini ilk defa burada gördük. Kurumsal, danışmanlarından hizmet alan, danışan, işçinin fikrine itibar eden, işçinin yüzüne gülen, işçiyi kardeş gören bir sendikayla tanıştık. Bu noktada Cengiz Gül’e teşekkür ediyorum beni böyle büyük bir kurumla tanıştırdığı için. Çok şükür omurgasızlarla yolları ayırdık. Omurgalı, adam gibi adamlarla yolculuk yapmaya başladık.

İftiralar atıyorlar, yalan konuşuyorlar, belden aşağı vuruyorlar, ailemi, çoluk-çocuğumu karıştırıyorlar, inancımı, dünya görüşümü karıştırıyorlar. Buradan bir kez daha ilan ediyorum; Allah’ına kadar milliyetçi, Allah’ına kadar muhafazakârım. Tükenme sendromu yaşıyorlar!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here