Transanatolia 2024 Rallisine Hatay’dan Baba-Oğul Katılımı

0
51

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun ve T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın resmi yarışı olan; TRANSANATOLİA 2024 RALLİSİ, bu yıl 31 Ağustos tarihinde Mersin’den başlayarak 7 Eylül tarihinde Van’da sona erecek.

Paris-Dakar rallisi gibi 4×4 araçların, cross motosikletlerin, ssv,atv ve kamyonların zorlu arazi şartlarında yarıştıkları TRANSANATOLİA RALLİSİ bu yıl Türkiye’de 14. kez düzenleniyor.

90’ın üzerinde yarışan araç, 11 farklı ülkeden yarışmacılarla uluslararası bir yarış olan TRANSANATOLİA, 2022 yılında ilimiz Hatay’dan başlamıştı. Hatay’da gerçekleşen ilk ralli olma özelliği de bulunan TRANSANATOLİA adeta bir vefa örneği olarak yaşadığımız 6 Şubat depreminde Hatay EXPO alanında bünyesindeki mutfak ve duş bulunan turları ile bizlere en zor zamanlarımızda sıcak yemek sunmuştu.

Mersin’den başlayacak olan bu yıl ki turnuvaya Hatay’dan baba-oğul pilot Deniz Sönmez ile co-pilot Barış Sönmez katılacak. 2024 TRANSANATOLİA yarışına katılan pilot Deniz Sönmez ile co-pilot Barış Sönmez İskenderun’dan törenl ve çiçeklerle uğurlandılar.

Hatay’ın Baba ve Oğul olarak katılım sağlayacağı yarışma Mersin, Karaman, Niğde, Adana, Kayseri, Sivas, Tunceli, Muş, Bingöl, Bitlis güzergahı üzerinden 7 Eylül’de Van’da son bulacak. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here