Tosun; “Cumhuriyetimizin İstikbali Gençlerimize Emanettir”

0
81

gençlik bayramı5Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 96. yılı nedeniyle yazılı bir mesaj yayınladı.

19 Mayıs’ın, Türk Milletini aydınlığa kavuşturan ve cumhuriyet ile buluşturan bir dönüm noktası olduğunu kaydeden Tosun; “Bağımsız Türkiye Cumhuriyeti’nin istikbali ve istiklali bu şuurla yetişen gençlerimize emanettir. Bu nedenledir ki bizler, gençlerimizi el üstünde tutuyor, gençlerimizin geleceğine yatırım yapmayı, bu ülkenin geleceğine yatırım yapmak olarak telakki ediyoruz. Dünyamız hızla değişir ve dönüşürken, ülkemiz hızla büyür ve kalkınırken, gençlerimizi geleceğe çok daha iyi hazırlamak, onlara en iyi, en gelişmiş imkanları sunmak da bizim en temel görevlerimiz arasındadır.

Bundan dolayıdır ki, demokratik hakların kullanılması noktasında devrim niteliğinde atılımlar yapan partimiz, milletvekili seçilme yaşını da 35’ten 25’e düşürerek, gençlerimize geleceğimizi emanet edebilecek bir özgüven ve irade kazandırmanın önünü açmıştır. İnanıyoruz ki gençlerimiz, Türkiye’nin bugün ulaştığı seviyeleri çok daha ileriye taşıyacaklardır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here