Topal: “Seçim Öncesi Ne Söz Verdiysek Yerine Getireceğiz”

0
252

serkan topal5Samandağlı muhtarlar, Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cabburoğlu tarafından  organize edilen toplantıda bir raya gelerek istişare toplantısı düzenledi. Toplantıda durum  değerlendirmesi, Mahallelerin sorunları ile eksiklikleri  konuşularak fikir alış verişinde bulunuldu.

Toplantıya CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, İlçe Nüfus Müdürü İbrahim Tumur, Hatay Büyükşehir Muhtarlar Dairesi Başkanı Derviş Kezat ve muhtarlar katıldı.

serkan topal-samandağ (2)

Özgürlük, Adalet Üstünden  Hükümeti Kuracağız

Seçim öncesi verilen sözlerin yerine getirileceğini dile getiren CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal; “Seçim öncesi ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Mahallelerin sorunları ile eksikliklerinin giderilmesi için  daire başkanlarıyla istişare içinde kalacağız. CHP her zaman için çözüm üreten bir partidir. Cumhuriyet Halk Partisi, AKP, MHP, HDP ile koalisyon olabilir. Ülkemizin çıkarları için biz diyoruz ki ülkemizin refahı için, hükümeti kurmaya hazırız. Hukukun üstünlüğünü çiğnetmeyeceğiz. Özgürlük, adalet üstünden  hükümeti kuracağız” şeklinde konuştu.

Amaçlarının birlik ve beraberlik olduğunu söyleyen Samandağ Muhtarlar Derneği Başkanı Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Mahir Cabburoğlu: “Kardeşlik sofrasında bir araya geldik. Amacımız dayanışma, kaynaşma ve birlik beraberlik içinde olmak. Toplantı sebebimiz sıkıntılarımızı dile getirmek, haklarımızı savunmak ve talep etmek” diye konuştu.

Toplantıda söz alan muhtarlar, yaşadıkları sıkıntıları ve taleplerini dile getirdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here