Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Dayanışma Gecesinde Buluştu

0
198

ticaret lisesi mezunları1İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale getirilen dayanışma gecesinin bu yıl 10.cusu düzenlendi. Beyaz Saray Restoranda düzenlenen gecede  öğrenci ve öğretmenler yıllar sonra yeniden buluştular.

İskenderun Ticaret Meslek Lisesi binasının yıkılmasına çok üzülen öğretmen ve öğrenciler, hatıralarını buluştukları gecede anlattılar.

ticaret lisesi mezunları2

Yemekli düzenlenen gecede bir konuşma yapan İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fuat Kaya; “Yılda bir kez da olsa okulumuzda yıllarını eğitime ve öğrencilerine adayan öğretmenlerimiz ve öğrenci arkadaşlarımız ile bir araya gelmek, o günleri yad etmek istedik. Bizler okulumuzdan mezun olduğumuz günden bu yana birbirimizden hiç kopmadık.  Okul arkadaşlığı ve o günlerin anıları yıllar geçse de hala taptaze. O günleri asa unutamayız” dedi.

ticaret lisesi mezunları3

Gecede İskenderun Ticaret Meslek Lisesi öğrencilerinin okul döneminde çekilmiş oldukları fotoğrafların slayt olarak gösterimi yapıldı. Türkiye’nin değişik illerinden gelen ve 40-50 yıl önce bu okulda görev yapan öğretmenler da sahneye çıkarak, hep birlikte öğrencilerini selamladı. Bazı öğretmen ve öğrenciler de okudukları şiirle geceye ayrı bir renk kattılar. İskenderun Ticaret Meslek Lisesi Mezunu öğretmen ve öğrenciler gece boyunca canlı müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here