Teşekkürler Mehmet Dönmez!

0
20

31 Mart Yerel Seçimleriyle, İskenderun Belediye Başkanlığı Koltuğuna oturan Mehmet Dönmez, seçim vaatleri sırasında verdiği ‘Benim farkımı göreceksiniz’ sözünü adeta ilk günden bu yana yerine getiriyor.

Göreve gelir gelmez verdiği sözleri tutmaya başlayan ve her gün sokaklarda kentin her köşesini gezerek eksikleri yerinde tespit eden Başkan Dönmez, tüm bu çalışmalarının yanı sıra 5 Temmuz Festivali ile de yüreklere dokundu ve İskenderun halkından tam not aldı.

‘Şehrimizin simgesi olan Atatürk Anıt Alanını festivale yetiştireceğim’ diyen ve sözünü tutan Başkan Dönmez, üç gün boyunca Anıt Alanında gerçekleştirilen etkinliklerle, yaşanan deprem felaketi sonrası kent halkına moral aşıladı.

Spor turnuvalarından şenliklere, çeşitli yarışmalardan konserlere doludizgin geçen üç günlük festival için Başkan Dönmez ve ekibine teşekkür eden İskenderunlular, Başkan Dönmez’in verdiği sözleri de bir bir yerine getirmesinden dolayı memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Gerçekleştirilen tüm etkinlikleri halkın arasında izleyen, onlarla birlikte şarkılara eşlik eden, sevinen, coşan Başkan Dönmez bu samimiyetiyle de gönülleri fethetti. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here