Temsilcilerimizden 2 Galibiyet 1 Mağlubiyet

0
92

Spor Toto 1. ve 3. Ligdeki temsilcilerimiz hafta sonu yaptıkları mücadelelerde 2 galibiyet bir de mağlubiyet alarak sahalardan ayrıldılar. 1. Ligdeki temsilcimiz Hatayspor, Elazığ deplasmanından 3 puanla dönerken, 3. Lig temsilcilerimizden Payasspor da sahasında Ankara Adliyespor karşısında galip gelmesini bildi. Erzin Belediyespor ise Hekimoğlu Trabzon deplasmanından eli boş döndü.

Hatayspor Deplasmandan 3 Puan İle Döndü

Elazığ Atatürk Stadında oynanan zorlu karşılaşmada Bordo-Beyazlı temsilcimiz Hatayspor, Elazığspor karşısında tek golle galip geldi ve 3 puanı hanesine yazdıran taraf oldu. Atilla Karaoğlan, Gökmen Olgaç, Vural Gül hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada temsilcimiz Hatayspor’a galibiyeti getiren golü 74. dakikada Yusuf Abdioğlu kaydetti. Zorlu mücadelenin 73. dakikasında Eren Kırmızı kart görerek takımını eksik bıraktı.

Payasspor: 1 Ankara Adliyespor: 0

Spor Toto 3. Lig 3. Grupta mücadele eden ilimiz temsilcisi Payasspor da Payas İlçe Stadında yapılan karşılaşmada Ankara Adliyespor’u 60. dakikada Çetin Turan’ın attığı golle 1-0 mağlup etti. Mavi-Beyazlılar bu galibiyetin ardından puanını 13’e çıkarttı.

Üçüncü Ligdeki diğer temsilcimiz Erzin Belediyespor ise Hekimoğlu Trabzon deplasmanından yenilgiyle döndü. 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Erzin temsilcisi, Hekimoğlu Trabzon’a 1-0 yenilerek haftayı puansız kapattı. Hekimoğlu Trabzon’un golünü 35. dakikada Selim Şahin attı.