Tekvando Temsilcileri İftar Yemeğinde de Buluştu!

0
155

tekvando iftarTekvando sporunun temsilcilerinin katıldığı bölge toplantısını ilimizde düzenleyen, Hatay Tekvando İl Temsilcisi Hasan Erişik ve Tekvando Federasyonu Ümitler Teknik Kurulu Üyesi Mehmet Erişik, toplantının ardından katılımcılara bir iftar yemeği verdiler.

Güney illerin il temsilcileri, antrenör ve hakemlerin bir araya geldiği bölge toplantısı ve iftar yemeğine, Türkiye Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın, Tekvando Federasyonu Genel Koordinatörü Ramazan Erçin ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.

İftar yemeğinde konuşan Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, tekvando camiasının birlik ve beraberliğindeki öneme dikkat çekerek; “Bu mübarek ayda dostlarla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum, bu güzel organizasyona imza atan Erişik kardeşlere ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Hatay Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Emrullah Taşkın ise Hatay’da tekvando camiasını bir arada görmekten ve misafir etmekten her zaman için memnuniyet duyduğunu belirti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here