Teknik Lisenin Şiir Dinletisi Büyük Beğeni Topladı

0
124

bld-şiir dinletisi4İskenderun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen şiir dinletisi dinleyenlere tadına doyulmaz dakikalar yaşattı.

Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerince sunumu yapılan şiir dinletisi için tören İskenderun Belediyesi Kültür Merkezinde yapıldı. Düzenlenen törene Ak Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, Ak Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun, Sivil Toplum Kuruluşlarının yöneticileri, vatandaşlar ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Özellikle Gençlik haftasına denk getirmek üzere böylesine bir program düzenlediklerini söyleyen Okul yöneticileri, her yıl yaklaşık 250 öğrencilerinin sportif ve sosyal faaliyetler içerisinde aktif olarak yer aldıklarını söylediler. Ayrıca öğrencilerini hayal dahi edemeyecekleri Avrupa Ülkelerine götürerek orada staj yapma imkânı sağladıklarına dikkat çeken eğitmenler, İskenderun Endüstri Meslek Lisesinin yeniliklere açık genç dinamik bir kadroya sahip olduğunu ifade ettiler.

Öğrenciler tarafından okunan şiir dinletisi izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı. Program bitiminde duygularını ifade eden İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, şiir dinletisinde emeği geçen eğitmen, öğrenci ve idarecileri tebrik ederek İskenderun Belediyesi olarak sosyal yaşamı aktif hale getirecek yeni planlamalar içerisinde olduklarını belirtti. Başkan Yardımcısı Gözüküçük; “Bugün burada genç arkadaşlarımızın büyük emekleri ile hazırladıkları şiir dinletisinde bir araya geldik. Çok güzel bir etkinlik hazırlamışlar, ellerine sağlık. Bizde belediye olarak yaz dönemi içerisinde kültürel belediyeciliğimizin gereği olarak sahilde “Yıldızlar Altında Şiir Dinletisi ve Yarışması” etkinliği düzenleyeceğiz. Vatandaşlarımız hoş bir ortamda şiir dinleyerek, gençlerimizi dinleyerek güzel bir gün geçirecekler. Bununla ilgili çalışmalarımız başladı. Artık İskenderun her yönüyle sosyal yaşamın cazibesi haline gelecek” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here