TBMM’nin 94. Yılı!

0
50

kutlama programı123 Nisan’da Bu Yıl Tören Geçidi Yapılmayacak

Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 94. yıldönümü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi kentimizde de çeşitli etkinliklerle yarın kutlanacak. Her yıl Atatürk Anıt Alanında gerçekleştirilen kutlamalarda bu yıl sadece konuşmalar yapılacak, tören geçidi ise gerçekleştirilmeyecek.

Atatürk Anıt Alanında gerçekleştirilecek kutlamalar, Ata’nın manevi huzuruna İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından çelenk sunulmasıyla başlayacak. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile tüm şehitlerimizin anısına bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımız okunacak. Şiirlerin de okunacağı kutlamalarda, Türk Çocukları adına bir öğrencinin konuşma yapacak. Daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapacak.

Anaokulları, ilkokullar ve ortaokullar bayram günü kendi bünyelerinde velilerinde katılımlarıyla çocuk oyunları şenlik programlarını düzenleyecek. Yapılan programın içeriği okul kutlama komisyonu tarafından kontrol edilerek organize edilecek. Okul İdareleri ve kutlama komisyonu programın gerçekleştirilmesinden sorumlu olacak.

Bayram nedeniyle geçtiğimiz hafta boyunca da Belediye Spor Kompleksinde, Yıldız Erkekler Futbol Turnuvası, Yıldız Kız ve Erkekler Voleybol Turnuvası, Yıldız Kız ve Erkekler Basketbol Turnuvası, Atatürk Bulvarında Egemenlik Koşusu ve İskenderun Spor Salonunda da Masa Tenisi Turnuvası gerçekleştirildi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here