“Tatilde de mi Ders Demeyin!”

0
84

tatil kitabı-arsuz1Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sömestr tatili öncesi ilçedeki bütün anasınıfı ve ilkokul öğrencilerine hem tatil kitabı dağıttı, hem de önemli tavsiyelerde bulundu:

Göreve geldiği günden bu yana kendini halkın hizmetine adayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, sömestr öncesi ilçe sınırları içerisinde bulunan tüm okullardaki anasınıfı ve ilkokul 1-2-3-4. sınıf öğrencilerine özel hazırlanan tatil kitabını hediye etti. Eğitime destek olmak, 15 günlük sömestr tatilinde öğrencileri okumaya teşvik etmek ve tatili daha anlamlı geçirmelerini sağlamak amacıyla yapılan kitap dağıtımı kapsamında Gökmeydan İlkokulu ve Ortaokulu’nda gerçekleşen törende çiçeklerle karşılanan Başkan Nazım Culha, öğrencilerle sohbet ederken, onlara eğitimin önemini anlattı ve kendi öğrencilik yıllarından anılarını paylaştı.

Başkan Nazım Culha, yarıyıl tatiline giren öğrencilerden çok çalışmalarını, tatillerini bol bol kitap okuyarak ve dinlenerek değerlendirmelerini isterken, velileri de karnesinde kırık notları olan çocuklarına olumsuz bir davranış sergilemek yerine, onları daha çok okumaya motive etmeleri gerektiği yönünde uyardı.

tatil kitabı-arsuz2

Öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada sözlerine, “Eğitime yapılan yatırım, bir gün mutlaka geri döner” diyerek başlayan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha; “Bugün belediye olarak hem karne ve tatil sevincinizi paylaşmak, hem de tatil kitaplarınızı hediye etmek amacıyla sizlerle birlikteyiz. Okuldaki derslerinizden uzak kalmamanız için sizler için heyecanla okuyacağınız bir tatil kitabı hazırladık. “Tatilde de mi ders!” demeden çalışmanız ve bunu başarılı olmanız için sürekli kılmanız çok önemli. Geleceğin belediye başkanları, kaymakamları, işadamları sizlerin aranızdan çıkacak. Bunun için çok çalışmanız gerek. Barış ve kardeşliğin ilçesi, doğanın eşsiz güzelliklerine sahip Arsuz’umuzun geleceği sizsiniz. Hepinize iyi tatiller ve başarılar dilerim” dedi.

Başkan Nazım Culha, konuşmasının ardından tatil kitaplarını öğrencilere tek tek kendi eliyle dağıttı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here