Taraftarlarımıza Layık Olmalıyız!

0
54

Turuncu-Mavili Ekibimiz, Bu Hafta Sonu Ağırlayacağı Bayrampaşa Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor. İskenderunspor CEO’su Teknik Direktör Jan Olde Riekerink Futbolcularla Yaptığı Toplantıda Uyarılarda Bulundu…

TFF 3. Lig 2. Grupta zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer alan temsilcimiz İskenderunspor, Pazar günü İskenderun 5 Temmuz Stadında oynayacağı Bayrampaşaspor maçının hazırlıklarını, Kulüp CEO’su Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde sürdürüyor.

İskenderunspor Tesislerinde yapılan antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan Teknik Direktör Riekerink; “Yoğun geçen bir karşılaşmanın ardından geldiğimiz İskenderun’da gördünüz şehir bize nasıl sahip çıktı. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz.

Iğdır maçı geride kalmıştır. Önümüzde Bayrampaşa karşılaşması var. İskenderunspor hedefleri olan bir takımdır. Her takım bizden puan almak için uğraşacaktır. Bunun için Bayrampaşaspor maçına odaklanmamız gerekiyor. Bu taraftarlarımızın jestine karşılık bizler de galibiyetler alarak mutlu sona ulaşmak için tüm imkanlarımızı seferber etmeliyiz” değerlendirmesinde bulundu. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here