Takviye Çalışmaları Sürüyor!

0
146

erzin bldspor2Erzin Ekibi Yunus Topçu’nun Ardından Ramazan Öztürk’ü de Kadrosuna Kattı

3. ligin yeni takımlarından Erzin Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarına yeni hocaları Ergün Aytekin öncülüğünde başladı. Bir yandan hazırlık çalışmalarını sürdüren teknik heyet, diğer yandan da takıma takviye çalışmalarını sürdürüyor. Erzin Belediyespor, Yunus Topçu’nun ardından Ramazan Öztürk’ü de takım kadrosuna kazandırdı.

3. Lig temsilcilerimizden Erzin Belediyespor, Teknik Direktör Ergin Aytekin’in, futbolcularla gerçekleştirdiği ön toplantının ardından 2014-2015 sezonuna yoğun bir tempo ile antrenmanlara geçtiğimiz günlerde başladı.

erzin bldspor3

Mevcut takım kadrosunu güçlendirme, zayıf olan bölgelere takviye yapma çalışmalarını da sürdüren Erzin Belediyespor, Van Belediyespor ve Payas Belediyespor 1975’te forma giyen sağ bek oyuncusu Yunus Topçu’nun ardından, İnegölspor ve Pazarspor’da forma giyen Ramazan Öztürkü’de renklerine bağladı.

Takım olarak çalışmalara başladıklarını, sezon öncesinde iyi bir hazırlık devresi geçirmek istediklerini kaydeden Teknik Direktör Ergin Aytekin; “Mevcut kadromuzda gerekli yerlere takviyeler yaparak, takımımızı daha da güçlendirmek istiyoruz. Bu amaçla Yunus Topçu ve ardından Ramazan Öztürkü de renklerimize bağladık. Birkaç oyuncuyla daha görüşmelerimiz sürüyor. Bu görüşmeler olumlu sonuçlanırsa bir ya da iki isimle daha sözleşme imzalayabiliriz. Amacımız, üst sıralar için mücadele verebilecek bir kadro oluşturmaktır” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here