Survivor Arsuz’u Geleneksel Hale Getirecekler

0
101

İmkânsızlıklara Rağmen Yaptıkları Survivor Arsuz Parkuru ile Takdir Topladılar…

Arsuz’da bulunan Gözcüler Plajında kurduğu Survivor Arsuz parkuru ile yeni ve eğlenceli  yarışmalara imza atan CGM Spor sahibi Cem Gazi Mutlu yine takdirleri topladı.

Sürekli yenilenen Survivor parkuru çalışmalarının olduğunu ve Arsuz’un adını en güzel şekilde tüm yurda duyurmayı planladıklarının altını çizen Mutlu, Survivor Arsuz için Acun Ilıcalı’dan ilham aldıklarını belirtti.

Birinci yılın ardından kısıtlı imkanlara rağmen güzel işlere imza attıklarını kaydeden Cem Gazi Mutlu; “Bizler, değerli Acun Ilıcalı abimizin Survivor programından esinlenerek kendi parkurumuzu oluşturduk. Çok eğlenceli yarışmaların yaşandığı parkurumuzu her geçen gün daha da geliştirerek zorlaştırmayı ve eğlenceli hale getirmeyi planlıyoruz.

Yarışmaların sonunda çekim videosunun tüm montaj, edit ve tasarımlarını ben yapmaktayım. Siz değerli izleyicilerimizden bu videoyu Acun Ilıcalı’ya göndermelerini rica ediyorum.

Tam olarak birinci yılımızı doldurmuş bulunuyoruz. Sizler sayesinde emin adımlarla hedefimize ilerliyor daha da ilerleyeceğimizden kuşku duymuyoruz. Bu yıl birincisini düzenlediğimiz Survivor Arsuz’u, her yıl daha da ileriye taşıyarak geleneksel bir hale getirmeyi amaçlıyoruz” değerlendirmesinde bulundu.

Emeği Geçenlere Teşekkür…

Emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Mutlu; “Survivor Arsuz parkurunda yarışan Ayhan Topçu (Survivor Ayhan), Ali Saylıcalı, Hilal Tümkaya ve sunucu Utku Onat Duymaz’a katıldıkları için teşekkür ediyorum.

Bir teşekkürü de sponsorlarımıza etmek istiyorum. Silmer Mermer (Süleyman Mutlu), Doğan Isı (Doğan Geçer), Mutlu Dekorasyon (Erdinç -Erdal  Mutlu), Terzi Mezel (Mezel Bedia Duymaz), Arı Expres Döner (Birkan Çalpan), Foto Özgür (Özgür Kırkın), Sudenaz Elektrik (Engin Nizar Tümkaya), Serkizler Manav (Gökmeydan Mahalle Muhtarı Şaney Duymaz)’a şükran sunuyoruz. Bunun yanı sıra tabi ki CGM marşlarını ve müziklerinin söz yazarı ve yorumcusu Can Özer Mutlu da unutmuyoruz. Ona da şükranlarımızı sunuyoruz.

Parkur yapımında emeği geçenler, Özel Mutlu, Fırat Mutlu, Hüsne Mutlu, Justin Duymaz, Bedia Mutlu, Benet Mutlu, Erdinç Mutlu, Süleyman Mutlu, Mert Turaç, Gökay Duymaz’a da ayrı-ayrı teşekkür ediyoruz. El birliği ile yaptık ve başardık” şeklinde konuştu. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here