Süper Lig Maçlarına Yetişmez!

0
42

İskenderunspor’un Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Tesislerinde maç oynayabilmesi için de ufak tefek bazı işlerin tamamlanması gerekiyor. Bunun için de 3-4 haftaya ihtiyaç var.

Bölgemiz spor kamuoyunun merakla beklediği bilgiyi, TSYD Bölge Sorumlusu Yaşar Güllü açıkladı. Sarıseki Stadı ile ilgili TFF’ye sunulacak olan rapora ulaşan Güllü, Stadın Süper Lig maçlarına uygun hale getirilmesinin uzun zaman alacağını dile getirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Görevlileri, Yayıncı Kuruluş Görevlileri, Hatayspor yetkilileri ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Görevlileri ile birlikte İskenderun Karayılan Mahallesindeki Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Tesislerinde incelemelerde bulundu.

Yapılan incelemelerin ardından; aralarında protokol kısmında bulunan ve kaleleri paralel görmeyi engelleyen direklerin tamamın yıkılması gerektiği, soyunma odalarının yetersiz olması nedeniyle ek soyunma odalarının yapılmasının şart olduğu belirtildi.

Ayrıca, yayıncı kuruluşun röportaj için röportaj odası yapılacak. Işıklandırmaların tamamı değişecek, tel örgülerin tamamı sökülerek en az 2 metre geriye çekilecek ve bunun için de tribünlerdeki basamaklardan 2 sıra kırılacak. Yayıncı kuruluş için kamera odaları yeniden yapılacak ve 18 ayrı kamera için de alanlar açılacak.

Raporda bu istenenlerin eksikliklerin önemli bir kısmını oluşturduğu bunlara benzer 12-13 kalemin de talep edildiği öğrenildi.

Buna göre, Süper Lig Temsilcisi Hatayspor’un Sarıseki Stadında oynayabilmesi için öncelikle tüm bu talepler yerine getirilecek ve bunun da 7-8 aydan önce tamamlanması mümkün görünmüyor. Hatayspor’un da Sarıseki Fuat Tosyalı Spor Tesislerinde bu sezon oynama ihtimali de bir hayli zor görünüyor.

İskenderunspor’un burada maç oynayabilmesi için de ufak tefek bazı işlerin tamamlanması gerekiyor. Bunun için de 3-4 haftaya ihtiyaç var. Bu rapor, 2-3 gün içerisinde TFF tarafından masaya yatırılacak. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here