Süleyman Seba İçin Antakya’da Hatim-i Şerif Düzenlendi

0
88

beşiktaşlılar derneği1Geçtiğimiz günlerde vefat eden eski Beşiktaş Spor Kulübü’nün ve Türk Spor’unun efsane Başkanı Süleyman Seba için, Antakya Beşiktaşlılar Derneğinde Hatim-i Şerif düzenlendi.

Antakya Beşiktaşlılar Derneği’nde eski Beşiktaş Kulüp Başkanı Süleyman Seba için düzenlenen Hatim-i Şerif’e Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, HESOB Başkanı Kadir Teksöz, Dernek Başkanı Mehmet Yıldız ile çok sayıda dernek üyesi katılım gösterdi.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, kişiliği ile spor camiasına örnek teşkil eden merhum Süleyman Seba’nın vefatından dolayı büyük üzüntü duyduğunu, Türk Spor tarihinde ilklere imza atan merhum Süleyman Seba’nın tüm spor camiası tarafından büyük saygı duyulan bir insan olduğunu ifade etti. Başkan Kimyeci, merhuma Allah’tan Rahmet yakınlarına, başta Beşiktaşlılar olmak üzere tüm spor camiasına başsağlığı ve sabırlar dilediğini belirtti.

Beşiktaşlılar Antakya Derneği Başkanı Mehmet Yıldız, Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’nin Beşiktaş Kulüp Başkanlarından Süleyman Seba için düzenlenen Hatim-i Şerif’e katılımlarından dolayı teşekkür ederek Başkan Kimyeci’ye Beşiktaş Rozeti taktı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here