Su Topu Heyecanı İskenderun’da Yaşanacak

0
164

su topu şampiyonası1Türkiye Su Topu Federasyonu’nun faaliyet takviminde bulunan (U-14) “2. Lig 1. Devre 1. Bölüm Müsabakaları” 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde İskenderun Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzunda oynanacak. Bu müsabakalarda ilimizi, İskenderun Yüzme İhtisas ile Antakya Yüzme ve Su Altı Kulüplerimiz temsil edecek.

İlçemizde yapılacak olan 2. Lig 1. Devre 1. Bölüm müsabakaları öncesinde su topu oyuncularına yönelik bir moral mesajı veren İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit; “Sizlerin, örnek teşkil edebilecek ideal davranış ve eylemlerin, sporun ve sporcularımızın geleceğine ışık tutacağı kuşkusuzdur” dedi. Kaymakam Özyiğit mesajında ayrıca şu ifadelere yer verdi;

“Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Su Topu Federasyonu tarafından organize edilen, 2. Lig 1. Devre 1. Bölüm U-14 Su Topu Müsabakaları 23-24 Mayıs 2015 tarihlerinde İlçemiz Vali Zeki Şanal Kapalı Yüzme Havuzu’nda gerçekleştirilecektir.

Ülkemiz, ilimiz ve ilçemizin spor alanındaki önemli adımlarından biri olan su topu müsabakalarında; birlik, beraberlik ve kardeşlik duyguları çerçevesinde emek harcayan ve asıl amacı spor odaklı olan kıymetli sporcularımızın bu yolda gösterdiği ve göstereceği azim ve gayreti güzide ilçemizin idarecileri ve kadirşinas İskenderun halkı olarak takdir ve tazimle karşılıyoruz.

Çok değerli sporcu kardeşlerim; sizler, azim ve gayretlerinizle, elde ettiğiniz üstün başarılar ile bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine ulaştıracak en önemli unsurlarsınız.

İlçemizde gerçekleştirilecek olan su topu müsabakalarında, sizlerin harcayacağı üstün gayret ve sizleri kendilerine örnek alan çocuklarımız ve gençlerimize örnek teşkil edebilecek ideal davranış ve eylemler, sporun ve sporcularımızın geleceğine ışık tutacağı kuşkusuzdur.

Bu duygu ve düşüncelerle; bugüne kadar elde ettiğiniz başarıları gönülden kutlarken, spora ve sporcuya destek olan herkese içten dileklerimle teşekkür ediyor, spor camiasının tüm yöneticileri, teknik idarecileri, çalışanları ve tüm sporcularımıza sağlık ve esenlikler diliyor, sevgi, saygı ve selamlarımı sunuyorum.”

Mücadele Takvimi: (23.05.2015)

11.30 Antakya Yüzme ve Su Altı-Osmangazi Bel.

12.30 İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü-Bursa Gücü

16.30 Antakya Yüzme ve Su Altı-Bodrum Y.Ada

18.30 İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü-Osmangazi Bel.

Mücadele Takvimi: (24.05.2015)

08.30 Antakya Yüzme ve Su Altı -İYİK

10.30 İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü-Bodrum Y.Ada

16.30 İskenderun Yüzme İhtisas Kulübü- Antakya Yüzme ve Su Altı

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here