“Sizlerin Hizmetkârı Olmaya Talibim”

0
88

ender çolakoğlu18CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı Dr. Ender Çolakoğlu Madenli’de Coşkuyla Karşılandı

CHP Hatay Milletvekili aday adayı Dr. Ender Çolakoğlu, Arsuz Madenli Mahallesinde partililerle buluştu. Madenli Mahallesinde düzenlenen toplantıya çok sayıda partili katıldı. Partililer Dr. Ender Çolakoğlu’nu yoğun ilgi ve coşku ile karşıladılar.

Seçim çalışmaları kapsamında, çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dr. Ender Çolakoğlu, Arsuz Madenli Mahallesinde düzenlenen toplantıda partililerle sohbet etti. Madenli’de çok sayıda partililerin ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Çolakoğlu, kendisini dinlemeye gelenleri; “2015 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olarak huzurunuzda bulunuyorum” diyerek karşıladı.

Ülkemizin, Hatay’ın ve Arsuz’un sorunlarının çok büyük olduğuna da dikkat çeken Çolakoğlu; “Ülke olarak çok önemli bir seçime hazırlanıyoruz. Halkını, yöresini, memleketini çok iyi tanımak, sorunlarını en iyi şekilde bilmek gerek ki çözüm de üretebilesin. Milleti tanımadan, halkın en temel sorunlarını anlamadan milletin vekili olunmaz. Madenli Mahallesinde yaşayan insanlar benim, bu bölgenin, bu coğrafyanın, bu toprakların insanı olduğumu bilirler. Sizler neye üzülürseniz neye sevinirseniz ortak paydamız olduğunu bilmenizi isterim.

ender çolakoğlu19

Bu Toprakların İhtiyaçlarını İyi Biliyorum

Sizlerin hizmetkârı olmaya sizlerin sorunlarını çözmeye talibim. Milletvekilliği nasip olursa da aynı duyarlılıkla bugüne kadar sizlerin nasıl yanında olduysam bundan sonrada olacağımı, ortak akılla ortak fikirle hep birlikte, beraber tüm sorunların çözümünde sizlerin yanında olacağımı bilmenizi isterim. İçinizden biri olarak bu topraklarda doğan ve bu toprakların sorunlarını, isteklerini, ihtiyaçlarını çok iyi bilen biriyim.

Biliniz ki sizlerin sesi olacağım. Arsuz’lu olarak sizlerin talebi, istekleri için hizmete hazırım. Höyük, Üçgüllük, Madenli kısaca Arsuz artık temsilci istiyor. Temsil edilmek istiyor. Seçimlerde yüzde yüze yakın oy çıkaran Arsuz bunu hak ediyor. Bundan sonra bu gücünü de göstermeye hazırdır. Hedefimiz partimizi iktidara taşımaktır. Gücümü gücünüzden alarak sizlerin sesini meclise taşımak, sorunlarınızı en kısa sürede çözüme kavuşturmak için göreve hazırım. Çıktığımız aydınlık yolda hedefimiz olan güzel günlere daha özgür daha demokratik bir Türkiye’ye CHP iktidarıyla varacağımıza inancım tamdır” şeklinde konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here