Her Şey Temiz Bir Gelecek İçin

0
85

arsuz çöp toplama4‘Temiz Bir Çevre İçin, Karaağaç’tan Kale’ye Bütün Arsuz El Ele’ Projesinin İkinci Etabı Gülcihan Halk Plajı’nda Gerçekleşecek

Arsuz Belediyesi’nin Arsuz Turizm Derneği işbirliğiyle, temiz çevre farkındalığı yaratmak ve çocukların çevre bilinciyle büyümelerine katkıda bulunmak amacıyla ilki geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirdiği ‘Temiz bir çevre için, Karaağaç’tan Kale’ye bütün Arsuz el ele’ projesi ‘Temiz çevre, temiz deniz, temiz plaj’ çöp toplama kampanyasının ikinci etabı Pazar günü Gülcihan Halk Plajı’nda gerçekleştirilecek.

Geçtiğimiz hafta Maliye Kampı’ndan başlayarak, Gözcüler Halk Plajı’na kadar devam eden ve oldukça yoğun ilgi gören kampanyada “Çevremizi temiz tutalım” mesajı verilirken, şortu ve ayakkabısını giyip, başına da şapkasını takarak temizlik ordusunun ön saflarında yer alan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise ilgi odağı olmuştu.

Bu Hafta Sonu Gülcihan Plajı’ndayız…

31 Ağustos 2014 Pazar günü 10.00-11.00 saatleri arasında Gülcihan Halk Plajı’nda gerçekleşecek olan ikinci etap çöp toplama kampanyasına da herkesi destek olmaya davet eden Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha,  “Kampanyamıza ilgi gösterilmesi sevindirici. Çevre koruma bilincini geliştirmek ve bu hassasiyete dikkat çekmek için yapılan etkinlik vatandaşların da büyük ilgisini ve takdirini kazandı. Bu etkinliği her hafta bir plajda sürdürme kararı veren belediye personelimize, Turizm Tanıtma Derneği’ne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” derken, kampanyanın önümüzdeki hafta Karaağaç Halk Plajı’nda son bulacağını söyledi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here