Sevilay Gökpınar, Gaziantep’le Hatay’ı Arsuz’da Barak Esintisinde Buluşturdu

0
35

Arsuz Kent Meydanı tarihi bir güne, muhteşem bir türkü şölenine ev sahipliği yaptı. Arsuz’un evladı Hacı Bayram Veli Üniversitesi Devlet Konservatuarı Mezunu Sevilay Gökpınar, Gaziantep Müzik Kültürü ve Barak Havaları Konserinde en güzel Barak havalarını okudu.

Akşam serinliğinde Arsuz Kent Meydanı’nda Sanatçı Sevilay Gökpınar’ın muhteşem sesiyle okuduğu birbirinden güzel türkülerin tadını çıkaran özel konuklar arasında Gaziantep protokolü, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Folklor Ekibi ve daha birçok sürpriz yer aldı.

Arsuz’da daha çok popüler Rap, Rock ve Pop müziğinin sevilen isimlerini ağırlayan Kent Meydanı, ilk kez kendi bağrında yetiştirdiği sanatçı Sevilay Gökpınar’ın türkü ziyafetine ev sahipliği yaptı. Konserde sosyal sorumluluk projelerinde ön safta yer alarak toplumun takdirini toplayan, Hatay Büyükşehir Belediyesi ile Arsuz halkı arasında kardeşlik köprüsünü güçlendirmeye yönelik çalışmalar yapan Nihat Gizlen de katılımcılardan takdir topladı.

‘Gaziantep Müzik Kültürü ve Barak Havaları Konseri’ne; Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar, CHP Hatay İl Başkanı Hakan Tiryaki, CHP Gaziantep Milletvekili Hasan Öztürkmen, CHP Hatay Milletvekilleri Mehmet Güzelmansur, Nemin Yıldırım Kara, Önceki Dönem CHP Hatay Milletvekili İsmet Tokdemir, Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Filiz Özçörekçi, CHP İlçe Başkanı Nejdet Kıyılı, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, Karkamış Belediye Başkanı Mustafa Güzel ile birlikte katılım sağladılar.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sahne, ışık ve ses sistemi desteği verdiği Sevilay Gökpınar konserinde davetlilere hitap eden Arsuz Belediye Başkanı Sami Üstün, her iki deprem mağduru ilin bir kültür etkinliğinde toplumun acılarını unutturmaya yönelik türkü ziyafetinde buluşmasından ve ev sahipliği yapmaktan mutlu olduğunu söyledi.

Arsuz Kaymakamı Hasan Gökpınar da yaptığı konuşmada, bir Ege’li olarak Arsuz’da aynı soyadı taşımaktan gurur duyduğu ve büyük bir ailenin parçası olmaktan mutlu olduğu Gökpınar ailesine ve Sanatçı Sevilay Gökpınar ile  konserin düzenlenmesine vesile olan herkese teşekkür etti.

Kaymakam Hasan Gökpınar, uzun yıllardır yaz tatillerini Arsuz’da geçiren Gaziantepliler’e teşekkür etti ve Arsuz’u tercih edecek herkesi kucaklamaya hazır olduklarını söyledi.

‘Gaziantep Müzik Kültürü ve Barak Havaları Konseri’nin sonunda organizasyonda emeği geçenlere plaketleri protokol üyeleri tarafından verildi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here