Ses Gazetesi Yeniden Yayında!

0
73

Yaşadığımız büyük deprem felaketinde kayıp yaşayan, kentimizde günlük olarak yayın yapmakta olan Ses Gazetesi 10 aylık aradan sonra yeniden yayın hayatına başladı.

Asrın felaketinin yaşandığı, on bir ili etkileyen depremlerde yönetim ve baskı yerinin bulunduğu bina enkaz altında kalan Ses Gazetesi, aynı zamanda kurucuları Ayşe Figen Arlı ile eşi Haluk Arlı’yı kaybetmiş, gazeteye yıllarını vermiş Akın Bodur da enkaz altından yaralı olarak kurtularak uzun bir tedavi süreci geçirmişti. Bu süreçte Gazete, mecburen yayın hayatına ara vermek zorunda kaldı. On aylık süreçte, gazete ofis yerini konteynerde oluşturarak 14 Aralık 2023 Perşembe günü itibariyle ara verdiği yayın hayatına yeniden başladı.

Ses Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Saadet Berkyürek, gazetenin deprem sonrası ilk nüshasını, şu sözlerle sosyal medya hesabından paylaştı;

“YENİDEN YAYINDAYIZ! 10 ay aradan sonra gazetemiz SES yeniden yayına başladı. 35. kuruluş yıldönümü olan 27 Kasım tarihini sessiz sedasız geçirdiğimiz bir dönem. Depremde kaybettiğimiz gazetenin kurucuları Ayşe Figen Arlı-Ülkümen ile Haluk Arlı’nın İskenderun’a armağan ettikleri bir kent hafızası/belleği bu kent mirasının yanında olan tüm dostlara teşekkürler. Sevgili Figen ve Haluk Arlı’yı özlemle arıyoruz.” (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here