Seçim Yatırımı mı Yapıldı?

1
46

gençlik hizmetleri3İskenderun İlçe Gençlik Merkezi 1 Gün Açık Kaldı

Ülkemizde sıkça karşımıza çıkan bürokrasi engeli, ilçemizde bir kez daha hizmete engel olarak karşımıza çıktı. Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın 28 Şubat’ta açılışını yaptığı İskenderun İlçe Gençlik Merkezi sadece 1 gün açık tutulabildi.

Hatırlanacağı üzere İskenderun Gençlik Merkezi, 28 Şubat 2014 tarihinde Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ın ve Adalet eski Bakanı Sadullah Ergin’in katılımıyla resmen açılmış, yoğun ilgi görmüş ve gençlerin bu merkeze gelmesi için bizzat bakanlar tarafından çağrı yapılmıştı.

Yerel Yönetim seçimleri sürecine girildiği dönemde oldukça görkemli bir törenle açılan Gençlik Merkezinde incelemelerde bulunan Bakan Kılıç, merkezin eksikliklerinin bakanlık tarafından giderilmesi talimatını vermiş ve merkezin biran önce hizmete devam etmesini istemişti. Görkemli resmi törenin ardından Gençlik Merkezi bir gün sonra kapatılarak hizmet dışı kaldı.

Edinilen bilgilere göre ise Gençlik Merkezinin açılamamasının nedeni, eksiklikleri ve tefrişatının giderilmemesi gösterildi. Ancak aradan 6 ay geçmesine rağmen gençlik merkezinin açılmaması ve binanın kullanılamaması gençlik merkezlerine gençlerin gelmesini azaltırken, yaşanan bu gelişmeden Bakan Kılıç’ın haberi olup olmadığı ise merak konusu.

Oysaki Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, gençlere “Burada yaşanan en ufak bir olumsuzlukta bana bilgi verin” diyerek buraya ne kadar çok önem verdiğini göstermişti. Ancak Bakan gitti, gençlik merkezinin hala neden kapalı olduğu yetkililer tarafından açıklanmadı.

1 YORUM

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here