Sarıseki ve Karayılan Stadında Hummalı Çalışma

0
36

Bu sezon İskenderunspor’un maçlarını oynayacağı Sarıseki Fuat Tosyalı Stadı ile amatör takımların maçlarına açılan İskenderun Belediyesine ait Karayılan Spor Tesislerinde çalışmalara ağırlık verildi. Çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor.

Başkan Dönmez Talimat Vermişti…

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, TFF 2. Ligde mücadele eden temsilcimiz İskenderunspor’un maçlarını oynayacağı Sarıseki Fuat Tosyalı Stadında Kulüp Başkanı Hakan Bolat ile birlikte incelemelerde bulunmuş ve stadın eksikliklerinin giderilmesi hususunda talimatlar vermişti.

Belediye Başkanı Dönmez’in talimatıyla, hem belediye personelleri hem de yüklenici firma yetkilileri aradan 24 saat geçmeden çalışmalara başladı.

Başkan Mehmet Dönmez, Turuncu-Mavili ekip İskenderunspor’un maçlarını oynayacağı Sarıseki Stadının bir an evvel bitirilmesi için çalışmalara ağırlık verdiklerini söyledi.

Karayılan Spor Tesisleri Lige Hazırlanıyor

Öte yandan, yine İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dömez’in talimatları ile İskenderun Dış Sahasının yükünü hafifletmek ve takımların daha rahat antrenman ve maçlarını oynamalarını sağlamak için bu sezon Amatör Takımlara açılan İskenderun Belediyesine ait Karayılan Spor Tesislerinde de çalışmalara ağırlık verildi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here