Şanlıurfa’dan Yine Ölüm Haberi Geldi

0
95

şehit polis12 Polis Evlerinde Öldürüldü

Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde iki polis, birlikte kaldıkları evde vurulmuş halde ölü bulundu. Şanlıurfa’nın Suruç ilçesindeki intihar saldırısında 32 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından bir acı haber daha geldi. Ceylanpınar ilçesinde, biri terör şubesinde diğeri de çevik kuvvette görevli 2 polis, evlerinde silahla başlarından vurulmuş halde ölü bulundu.

Kentte emniyet güçleri, Suruç’taki saldırı nedeniyle alarmdaydı. 2 polisin sabah mesaiye gitmemesi ve telefonlarına da yanıt vermemesi üzerine arkadaşları Bahçelievler Mahallesi’ndeki eve gitti. Eve giren polisler arkadaşlarının silahla vurulmuş cesetleriyle karşılaştı. Hayatını kaybeden polis memurlarının isimlerinin 24 yaşındaki Feyyaz Yumuşak ve 25 yaşındaki Okan Uçar olduğu belirlendi. Polis memurlarının susturuculu silahla enselerinden öldürüldükleri belirlendi.

Kapıda zorlanma olmaması nedeniyle intihar olasılığı üzerinde duruluyordu. Ancak PKK öğlen saatlerinde saldırıyı üstlendi.

PKK’ya yakın bir internet sitesine açıklama yapan örgüt, saldırıyı kendilerinin gerçekleştirdiğini duyurdu. Siteye yapılan açıklamada saldırının sabah 06.00 sularında gerçekleştirildiği ve polislere ait silah ile kimliklere de el konulduğu öne sürüldü.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here