Şahutoğlu; “Ayrıştıran Değil Kaynaştıran Olacağız”

0
156

yılmaz şahutoğlu5Milletvekili Adayı Meslek Odası Temsilcileri ve Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Geçtiğimiz genel seçimlerde milletvekili adayı olan ve önümüzdeki seçimlerde de yeniden CHP’den milletvekili aday adayı olacağını açıklayan Op. Dr. Yılmaz Şahutoğlu, milletvekilliği aday adaylığını toplumun çeşitli kesimleriyle paylaşmak, nabız tutmak amacıyla iftar buluşmalarını sürdürüyor.

Genel Cerrah Dr. Yılmaz Şahutoğlu, bu kapsamda bu kez İskenderun’da oda başkanları ve muhtarları bir araya getirdi. Küçük Kervan Restoranda gerçekleştirilen iftar buluşmasına İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanvekili Uğur Fırat, esnaf oda başkanları ile mahalle muhtarları katıldı.

Demokratik yaşam kültürünün temsilcileri oda başkanları ve muhtarlarla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Dr. Yılmaz Şahutoğlu; “Yaşadığımız bölge ne yazık ki, acımasız savaşların, gözyaşların ve acıların hüküm sürdüğü son derece sorunlu, sancılı bir coğrafyada yer almaktadır. Dönemsel olarak çeşitli hain odakları bu ateş çemberinin içine bizleri de çekmek isteseler de medeniyetler beşiği kültürel zenginliğiyle övünç duyduğumuz Hatay’ımızın aklıselim ve sağduyulu insanları bu oyunların hiçbirine prim vermemiş, barış ve huzur içinde hoşgörü iklimimizde yaşama iradesini güçlü bir şekilde göstermiştir” diye konuştu.

yılmaz şahutoğlu6

Dr. Şahutoğlu, böylesi zamanlarda ekmek ve su kadar en çok ihtiyaç duyulan şeyin insanların birbirine karşı sevgiyle, saygıyla yaklaşmaları, her insanı tüm değer yargılarıyla olduğu gibi kabullenip, hoşgörü ve barış iklimini canlı tutmaları gerektiğinin altını çizdi. Dr. Şahutoğlu; “Birlikteliği güçlendiren duyguların sesi, sevgi ve kardeşlik köprüsünün bekçisi, insan odaklı, doğamıza, tarihimize ve kültürümüze saygılı, hizmetin neferi olmak için ayrıştıran kutuplaştıran, dışlayan değil, birleştiren, kaynaştıran, sahiplendiren bir zihniyetin temsilcisi ve hizmetkârı olmak için CHP’den aday adaylığı düşüncemi sizlerle de paylaşmak istiyorum” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here