“Şahiye Say’ın İlçemiz ve İlimiz İçin Önemi Büyüktür”

0
67

şahiye say2Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Okur’dan Geçmiş Olsun Mesajı

Akdeniz Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Cem Okur, yazılı bir açıklama yaparak, geçtiğimiz günlerde elim bir trafik kazası geçiren Samandağ Gazetesi kurucusu Şahiye Say’a acil şifalar diledi.

Geçtiğimiz hafta geçirdiği kaza sonucu yaralanarak hastaneye kaldırılan ve yoğun bakımda tedavisi devam eden Say’ın Hatay için önemli bir şahsiyet olduğunu ifade eden Okur; “Kalemi ile şehrimizin demokrasi mücadelesinde ve şehrimizin bütün ülkemize tanıtımının yapılmasında önemli katkı veren Samandağ Gazetesi Yayın Müdürü Şahiye Say’a acil şifalar dileriz.

Halkın sesini, istemlerini, iradesini yansıtma artık dürüst yerel basının görevidir. Doğruları yansıtarak, doğru bilgilendirme yaparak, halkın sağlıklı ve doğru kararlar almasına katkı veren de yerel basındır. Yerel basın ve medya kuruluşları, yerel demokrasinin gelişiminde büyük önem taşır.

Bu alanda Samandağ Gazetesinin ve Şahiye Say’ın ilçemiz ve ilimiz için önemi büyüktür. Her konuda olduğu gibi en büyük sıkıntıyı da çalışan gazeteciler çekmektedir. Şahiye Say’ın en kısa sürede yazılarına geri dönmesini ve geriliğimizle mücadeleye devam etmesini temenni ediyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here