Sadece Temizlemek Yetmez, Temiz de Tutmak Lazım

0
9

Yıllardır kanayan yarasıdır İskenderun’umuzun, Feyezan Kanalı! Göreve gelen her yeni Belediye Başkanı ve Belediye yetkilileri Feyezan Kanalını gündeme alır, kanal temizliği yapılır ve kanalımız güzel bir hale dönüşür ama velâkin belli bir süre sonra yine aynı görüntüler oluşur ve pis kokular yeniden çevreye yayılır.

Son günlerde olduğu gibi…

Elbette kanalın temizliğini yapmak, iş makinelerinin çamurları temizlemesi ve tabanın betonla kaplanarak güzel bir görüntü oluşturulması güzeldir. Ancak burayı kirletmemek ve temiz tutmak da bunlar kadar önemlidir.

Meydan, Cumhuriyet, Barbaros ve Piri Reis Mahallelerini etkileyen bu görüntü ve pis kokular bugünlerde yine İskenderun halkının gündeminde! Nereden üredikleri ve nasıl çoğaldıkları bilinmeyen değişik sinek ve böcek türlerinin de hayatımızı mahvettiği bugünlerde bu görüntülerle gündem olan Feyezan Kanalının temizlenmesi ve temiz tutulması bölge halkının tek isteği…

Buradan halka da tavsiyelerde bulunalım… Lütfen Çevrenizi de Feyezan Kanalını da temiz tutalım! (Haber-Yorum: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here