Saadet Partililer, Erbakan’ın Ölüm Yıldönümünde Dergi Dağıttı

0
45

Çelik; “Erbakan Hocamızı Unutturmayacağız”

Saadet Partisi İskenderun İlçe Teşkilatı, Necmettin Erbakan’ın 11. ölüm yıl dönümü dolayısıyla, çarşıda vatandaşlara, dergi dağıttı.

Necmettin Erbakan’ın yaşamı, yaptıkları, hayat felsefesinin anlatıldığı dergiyi halka dağıtan Saadet Partisi İskenderun İlçe Başkanı Halil İbrahim Çelik; “Bizler İskenderun Saadet Partisi ilçe teşkilatı olarak Erbakan Hocamızın 11. ölüm yıldönümü nedeniyle, halkımıza, hocamızı anlatan özel basım bir dergi dağıtıyoruz. Ülkemiz için, halkımız için, dünya için Erbakan hocamız gerçekten bir değerdi. Yaşanabilir bir dünya, yaşanabilir bir Türkiye için çok büyük mücadeleler verdi. Onun anısına ve hatırına bu görmüş olduğunuz dergiyi halkımızla buluşturuyoruz.

Dağıtmış olduğumuz dergide Erbakan hocamızın hayatı, tüm yaşantısı boyunca verdiği mücadele anlatılıyor. Adil bir ekonomik yapısı nasıl olur, adil, insanca bir yaşam nasıl olur, onun örnekleri var burada. Eşitlik, kardeşlik, adalet nasıl olur, birlik ve beraberlik nasıl olur onun mücadelesini veriyor bu derginin içerisinde. Kardeşlik bizim için önemli, birlik bizim için önemli, çok seslilik bizim için önemli. Bu dergiyi halkımızla paylaşıyoruz. Erbakan hocamızı zaten tanıyorlar, unutmayacaklar, O’nu unutturmayacağız” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here