Rektör Güder’den Mühendislik Fakültesine Ziyaret

0
269

mkü-mühendislik fakültesiÖğretim Üyeleri ile Gerçekleşen Toplantıda Çalışmalar Görüşüldü

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Hüseyin Gözübenli, Prof. Dr. Ali Koç, Prof. Dr. Fatih Can eşliğinde, Mühendislik Fakültesine ziyarette bulunarak öğretim üyeleriyle yaptığı toplantıda görüş alış verişinde bulundu.

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, üniversitenin misyonu, vizyonu, dört yılda ortaya koyduğu başarılı çalışmaları ve hedeflerinden bahsetti. Rektör Prof. Dr. Güder, üniversitenin sahip olduğu değerler, kurumsallaşma ve hukuk anlayışı, katılımcılığı ve şeffaflığı, hesap verebilirliği, stratejik planları ve kalite anlayışı, gerçekleştirdiği eğitimler ile personeline verdiği değer, projeleri ile yapılanmalarıyla bugüne kadar gerçekleştirdiği politikaları paylaşırken, bundan sonra da izleyecekleri yolu ifade etti. Yenileme projesi kapsamında tamamlanmak üzere olan inşaatları ele alan Rektör Güder, önümüzdeki zaman diliminde gerçekleştirmeyi planladıkları projelerden de bahsetti.

Çalışmalarını eşitlik ilkesi içerisinde yürütürken, hiçbir farklılığın kendilerini etkilemediğini, bundan sonra da etkilemeyeceğini dile getiren Rektör Prof. Dr. Güder, dört yılda Üniversitenin kalkınmasını sağlayan, adil bir ortamda gerçekleşen çalışmaların teminat niteliğinde olduğunu vurguladı. Uygulamalarında personel memnuniyetini esas aldığını ve değerli meslektaşları ile çalışmaktan mutluluk duyduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Güder, 30 Ekimde gerçekleşecek seçimin herkese hayırlı olmasını diledi.

Daha sonra söz alan Makine Mühendisliği Termodinamik Bölümü Öğretim Üyesi ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Koç, son dört yılda, Mühendislik Fakültesinde gerçekleşen atılımların göz ardı edilemez olduğunu, bilimsel çalışmalarla beraber, fakültenin fiziki olarak da geliştiğini, boş alanların verimli şekilde değerlendirilirken, kaynakların faydaya yönelik kullanılmasının da dikkat çektiğini dile getirdi.

Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Emin Ünal, araştırma projeleri kapsamında gördükleri destekten dolayı çok minnettar olduklarını dile getirirken, cihaz eksiklerinin giderilmesi ve kaynakların tamamlanması yönündeki çalışmalar için de teşekkür etti. Makine Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Nurhan Adil Öztürk ise, dört yılda gerçekleşen ve üniversiteyi üst seviyelere çıkaran hizmetlerden dolayı minnetlerini iletti.

Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri görüş ve dileklerini ifade ederken, İskenderun’a ve Mühendislik Fakültesi’ne verilen önem ve değer için Rektör Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’e teşekkürlerini sunmasıyla, önemli paylaşımların yaşandığı toplantı sona erdi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here