Ramazan’da Aşevinde Yemek Olmayacak

0
85

İskenderun Sanayi Sitesinde çeyrek asırdır, sanayide çalışan çıraklara öğle yemeği veren Aşevi’nde, Ramazan ayında yemek yapılmayacak.

Hayırseverlerin yardımlarıyla hizmetini sürdürmeye devam eden İskenderun Aşevi Başkanı Mehmet Doğan, yaptıkları yardımlardan dolayı hayırseverlere teşekkür etti.

Ramazan ayının tüm İslam Âlemine hayırlar getirmesini temenni eden Doğan; “Ramazan Ayımız başlıyor. Bütün İskenderun halkımıza, tüm İslam alemine Ramazan ayı mübarek olsun. Aşevimiz 25 yıldan bu yana sanayide çalışan yetim çocuklara hizmet vermektedir. Bu hizmeti hayırseverlerin yardımlarıyla yapmaktadır. Ben kendim emekli öğretmenim, aracıyım, onların verdiğini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorum.

İnsanoğlunun kazancı, bu dünyada verdiği, giydiği, yediği kendinin diğerleri öldükten sonra mirasçılarınındır. Bu dünyada eğer bir şeyler verip de kendimiz için bir şeyler hazırlayabiliyorsak ne mutlu. Bunu hazırlayanlardan olmak dileğiyle, hemşerilerimizi aşevimize yardıma bekliyoruz. Buradaki fakir çocuklarımıza bir kilo, beş kilo pirinç ne verirlerse versinler.

Maddi yardım kabul etmiyoruz ama tüm gıda maddelerini kabul ediyoruz. Bize yapacakları yardımlar için tekrar teşekkür ediyorum. Ramazan’da yemeğimiz olmayacağını da duyurmak istiyorum” diye konuştu. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here