Radyoloji Uzmanı Seda Çam, Yeni Muayenehanesinde!

0
107

İskenderun’un başarılı doktorlarından Radyoloji Uzmanı Dr. Seda Çam’ın özel muayene kliniği, Mustafa Kemal Mahallesi Atay İş Merkezinde açıldı. Radyoloji Uzmanı Seda Çam, çeşitli sağlık kurumlarında isabetli teşhis ve tedavi yöntemleriyle hizmet veren ve kariyerinin zirvesinde bir isim olarak göze çarpıyor.

Mustafa Kemal Mahallesi Atay İş Merkezinde Dr. Seda Çam tarafından oluşturulan Radyoloji Merkezi’nin açılış programına İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, beraberinde eşi Dr. Ayşenur Yönden ile birlikte katıldı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş de açılış töreninde hazır bulundu.

Kaymakam Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, Dr. Seda Çam’a hayırlı olması yönünde iyi dilek ve temennilerini dile getirerek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi. Açılış kurdalesi tüm protokol üyelerince kesildi

Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlık Merkezi de Açıldı

Kaymakam Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, ilçemiz Numune Mahallesinde Uzm. Fzt. Şahap Alper Yılmaz ve Uzm. Fzt. Tuba Algan Yılmaz tarafından oluşturulan, Fizyoterapi ve Egzersiz Danışmanlık Merkezi açılış programına da teşrif ettiler. Kaymakam Yönden ve eşi Dr. Ayşenur Yönden, Uzm. Fzt. Şahap Alper Yılmaz ve Uzm. Fzt. Tuba Algan Yılmaz’a hayırlı olması yönünde iyi dileklerini ve temennilerini de ifade ederek, çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diledi. (Haber Merkezi)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here