Prime Mall AVM 4. Yaşını 444 Hediyeyle Kutluyor!

0
68

pm-hediye yağmuruAçıldığı günden bu yana ziyaretçilerine alışveriş merkezinden fazlasını sunan ve onların hayatına farklı değerler katmaya özen gösteren Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi 4. Yaşını kutluyor. AVM Yönetimi 4. yılı 444 hediye ile kutluyor.

Yıllardır devam ettirmiş olduğu sosyal sorumluluk projeleri, çocuklara özel kampanya ve aktiviteleri, otomobil kampanyaları, sanat faaliyetleri, konserler, imza günleri, festivaller ve Türkiye’de ilk kez gerçekleşen pek çok farklı etkinliğe ve ilklere imza atan Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, bölgenin en önemli çekim merkezi haline gelmenin haklı gururunu yaşıyor. Geride bıraktığı 3 yılda sayısız etkinlik ve kampanyaya ev sahipliği yapan Prime Mall İskenderun, yaptığı çok özel çekilişle 6 şanslı ziyaretçisini otomobil sahibi de yaptı.

25 Ağustos Pazartesi günü 4. yılını kutlayacak olan Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, yine ziyaretçilerine muhteşem kampanya ve sürpriz etkinlikler sunacak.

Prime Mall İskenderun Alışveriş Merkezi, 4. yaşında tam 444 hediye dağıtacak. 4. Yaş kutlamları kapsamında Yetenek Sizsiniz yarışmasında büyük ses getiren İlüzyonist Enver Ertaş izleyenlere muhteşem bir gösteri sunacak.

25 Ağustos Pazartesi günü ziyaretçileri balon şov, maskotlar, resim atöylesi, ebru atölyesi, çocuk aktiviteleri ve daha birçok sürpriz etkinlik bekliyor olacak. 444 hediyenin yanı sıra Prime Mall İskenderun ziyaretçilerine ve çalışanlarına 444 adet dondurma dağıtacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here