Polis, Toplum Huzuru İçin Her Alanda!

0
358

polis-hastane1İskenderun Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polisler, “Dünya Çocuk Hakları” münasebeti ile İskenderun Devlet Hastanesinde yatmakta olan çocuklara çeşitli ikram ve hediyeler dağıttı.

Toplum Destekli Polis Büro Amiri Süleyman Pektaşlı ile birlikte Toplum Destekli polisler ve Terörle Mücadele ekibi “Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri” kapsamında dünya çocuk hakları münasebeti ile geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Devlet Hastanesi Çocuk servisine gittiler.

polis-hastane2

Emniyet görevlileri, burada Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Zübeyde Akkuş ve Çocuk Servisi Sorumlusu Tülay Salar, öncülüğünde hastanede yatılı olan 30 çocuk hastaya geçmiş olsun dileklerinde bulunurken, dünya çocuk hakları nedeniyle de çeşitli ikram ve hediyelerde bulundular. Hasta çocuklara şefkatli ellerini uzatan emniyet görevlileri, hasta çocukların hepsi ile yakından ilgilendiler.

polis-hastane3

Hastane yetkilileri böylesi hassasiyet gösterip ziyarete gelen emniyet görevlilerine teşekkür ederken TDP Büro Amiri Süleyman Pektaşlı; “Dünya çocuk hakları münasebeti ile hastanede yatan 3-7 yaş arasındaki çocuklarımızı, bunların içerisinde Suriyeli çocuklarda var ziyaret etmek istedik. Çocuklarımız devletin temsilcilerini karşılarında görünce, onlara bir moral ve motive olur diye düşündük. Bu moral ile sağlıklarına en kısa zamanda kavuşurlar inşallah” diye konuştu.

polis-hastane4

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here