Payas Belediyespor, Puanla Tanıştı

0
53

payas belediyespor4Stat: Payas İlçe

Hakemler: Bilal Emektar** Ali Karaoğlu** Mükerem Uzer**

Payas Belediyespor 1975: Ali Üçkulak** Cuma** Yakup** Onur** Sefa** Seyhan** Burçağ** (Dk.75 Furkan*) Yunus* (Dk.58 Uğur*) Levent** Resul** Ethem* (Dk. Ali Kurt*)

Sancaktepe Belediyespor: Burak** Cemal** Süleyman** (Dk.77 Mustafa*) Melih** (Dk.78 Berat*) Ulaş** Caner*** Uğurcan*** Selim** Nuri** (Dk. 68Mert*) Ahmet** Samet***

Sarı Kartlar: Seyhan (Payas Belediyespor 1975) Samet (Sancaktepe Belediyespor)

Spor Toto 3. Ligi ikinci grupta mücadele eden temsilcimiz Payas Belediyespor, önceki gün evinde Sancaktepe Belediyespor’u konuk etti. Zorlu ve çekişmeli geçen mücadelede, her iki takımda geliştirdiği ataklarda gol bulamayınca karşılaşma 0-0 tamamlandı.

Ligin ikinci haftasında kendi taraftarına galibiyet heyecanı yaşatmak için evinde Sancaktepe Belediyespor karşına çıkan Payas Belediyespor 1975, karşılaşmaya hızlı ve etkili bir şekilde başladı. Rakip kalede tehlikeler yaratan Payas Belediyespor 1975, geliştirdiği ataklarda aradığı golü bulamayınca ilk yarı 0-0 berabere bitti.

İkinci yarıda da rakibine oranla daha etkili bir futbol ortaya koyan temsilcimiz Payas Belediyespor 1975, geliştirdiği ataklarda rakip defansı zorladı. Payas Belediyespor 1975’in iki atağında top defans oyuncuların eline çarpmasına karşın, orta hakem devam kararı vermesi taraftarları ve yöneticileri çileden çıkardı. Karşılaşmada 90 dakika sonunda gol olmayınca maç 0-0 tamamlandı. Alınan bu beraberlik ile Payas Belediyespor 1975, ligde puan ile tanışmış oldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here