Parasızlık Sıkıntı Yarattı!

0
69

reyhanlı bldspor1Reyhanlı Belediyespor’lu Futbolcular Maça Çıkmama Kararı Aldı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. Gurupta yer alan temsilcilerimizden Reyhanlı Belediyespor’un futbolcularının paralarını ve maç primlerini alamadıklarından maçlara çıkmama kararı aldıkları öğrenildi.

Reyhanlı ekibi, ligin başında iyi bir performans ortaya koymuş ilk 7 hafta sonunda 4. sıraya yerleşmişti. Ancak son iki hafta içerisinde üst üste aldığı yenilgilerle ligde 8. sıraya kadar geriledi. Yaptığı 9 karşılaşmadan 3 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyet alan Reyhanlı Belediyespor’un futbolcuları da yaklaşık 3 aydan bu yana paralarının ödenmediğini, maç başı prim ve peşinatlarını alamadıklarını iddia ederek; “Bu duruma dayanacak gücümüz kalmadı. O nedenle paralarımız ödenene kadar, maçlara çıkmayacağız” dediler.

Belediye ve Kaymakamlıktan beklenen yardımın gelmemesi, kulüp başkanı tarafından verilen sözlerin tutulmamasından dolayı kulübün de zor durumda kaldığını belirten futbolcular; “Bu duruma bizde çok üzülüyoruz ama dayanacak gücümüz kalmadı. Bizler de geçimimizi bundan sağlıyoruz” şeklinde görüşlerini belirterek, bulundukları durumu ifade ettiler.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here