Paksoy; “Bir İmza Atın, Ermeni Soykırım Yalanını Tarihin Çöplüğüne Gömelim”

0
135

işçi partisi3İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatma Paksoy; “Bir İmza Atın, Ermeni Soykırım Yalanını Tarihin Çöplüğüne Gömelim”

İşçi Partisi İskenderun İlçe yönetimi, dün Boyacılar Parkında bir stant kurarak Ermeni Soykırımı davasıyla ilgili imza kampanyası başlattı.

Bu davanın ancak Doğu Perinçek önderliğinde kazanılabileceğini savunan İşçi Partililer adına konuşan İşçi Partisi İskenderun İlçe Başkanı Fatma Paksoy; “İşçi Partisi olarak Ermeni Soykırımı yalanını bitirmek konusunda son noktaya gelmiş bulunuyoruz. 2015’de 100. yılı olduğu iddia edilen ermeni soykırım yalanını kökünden bitireceğiz Genel Başkanımız Sayın Doğu Perinçek’in önderliğinde yürüttüğümüz mücadelede 2005 yılında çok önemli başarılar kazanmıştık. Ardından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi 2. Dairede davada haklılığımız ortaya çıkmıştır.

işçi partisi4

Emperyalizmin ülkemizi köşeye sıkıştırma politikalarına karşı dirençle karşı koyuyoruz. Bu dava milli bir davadır ve bu milletin öncülerinin kararlılığıyla, hukuki zeminlerde kazanılmıştır. Büyük Dairede de görülecek bu davayı yine kazanacağız, göreceksiniz, çünkü haklıyız! Biz burada Avrupa’nın ve dünyanın özgürlük mirasını arkamıza alıyoruz. Onun için AİHM’den ‘dünya öküzün boynuzunda’ diye bir karar çıkmayacaktır. Elimizde AİHM’nin kapı gibi bir kararı var ve bu karar çok değerli. Avrupalı hukukçular, bu karar batı’nın Avrupa’nın bu konudaki statükosunu sarstı, yıktı diyorlar.

Bu davaya hem Türkiye hem de Avrupa’daki Türklerin yoğun katılımı olacaktır. Türkiye bu davayı Doğu Perinçek’in önderliğinde kazanacaktır. Biz de İşçi Partisi İskenderun teşkilatı olarak imza masamızı açtık. Strazburg’a desteklerimizi gönderiyoruz. İskenderun halkını da masamıza, bu milli davaya destek vermeye çağırıyoruz. Bir imzada siz atın milli davaya güç katın, emperyalizmin savunuculuğunu yaptığı Ermeni soykırım yalanını tarihin çöplüğüne gömelim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here