“Oturun Oturduğunuz Yerde, Yeter Artık!”

0
150

mehmet soydan1Eski Milletvekili Mehmet Soydan Sert Konuştu;

“Oturun Oturduğunuz Yerde, Yeter Artık!”

Eski Milletvekili Mehmet Soydan, kendine ait sosyal medya hesabından yayınladığı bir açıklamada ateş püskürdü.

Yalan ve iftiralarla bir yerlere gelmeye çalışanlara sert eleştirilerde bulunan Soydan açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“2007 yılında milletvekili aday listesine giremediğimde, tüm teşkilatlarımızı gezip başarı dilemiştim. Önemli olan birkaç kez seçilmek değil, gök kubbede hoş bir seda bırakmak demiştim. Bazı kişilere de; başım dik alnım açık, Hatay’ın dört bir tarafında rahat gezerim çok şükür diye söylemiştim.

2009, 2014 yerel seçimlerinde ve 2011, 7 Haziran 2015, 1 Kasım 2015 genel seçimlerinde de aday adayı oldum. 2014 yerel seçimlerinde İskenderun belediye başkan adaylığım da geri alındı. Ama ben tüm seçimlerde sahada oldum, dik durdum. Hiçbir seçim sürecinde başka partilerin adaylarıyla görüşmedim. Çünkü Ak Partinin liderine, yani Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine güvendim, güveniyorum. Ülkeme, milletime yaptığı hizmetlere, misyonuna inanıyorum. Ama her dönem tezgâh, kumpas, yalan, iftiralarla kamuoyu yoklamalarını bile saptırarak iş görmeye alışanlar, zalimliğin sürekli olacağını sandılar. Mazlumun Allah’ı var dedik takmadılar. Memleketime, halka hizmet yerine, zalimlikleriyle kibirlendiler. Halkta biten itibarlarını, şebeke ilişkilerle, çirkin, çarpık yapılarla Ankara’ya çok farklı yansıtmayı başardılar.

Şimdi ne oldu? Hatay halkı bize gönlünde yer vermeye devam ediyor. Hatay halkına teşekkür ediyorum. Koltuklarda değiliz ama gönüllerdeyiz Allah’a şükür. Memleketimi seviyorum, Yaratan’dan dolayı yaratılanı seviyorum. Ülkeme hizmet edenleri seviyorum. Hatay’da bazı seçilmiş, atanmış, siyasetçi, iş adamı ve işbirlikçileri, sizler kendinizi biliyorsunuz. Sizler ne biçim insanlarmışsınız? Aynada kendinize nasıl bakıyorsunuz? İnsanların yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

Sizler insanlara sadece tezgâh kurmakla kalmamışsınız ki. Öncelikle tezgâh kurma işlerini bırakacaksınız. Ayrıca ne biçim kirli işlere bulaşmışsınız öyle, insan inanamıyor. Düştüğünüz hale bir bakın, değer mi? Kendinize çeki düzen verin. Sabrımızı sizler için göstermediğimizi biliyorsunuz değil mi? Ama her sabrında bir sonu olabilir. Oturun oturduğunuz yerde, yeter artık!”

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here