Ortodoks Vakfından Emniyet Müdürüne Ziyaret

0
269

ortodoks kilisesi5Müdür Balcı; “Olumsuzluk Yaşanmasına Müsaade Etmeyiz”

İskenderun Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Yönetimi ve bazı cemaat üyeleri, İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’yı makamında ziyaret etti.

İskenderun Ortodoks Kilisesi Fukara Vakfı Başkanı Can Teymur beraberinde vakıf yönetimi ve cemaat üyelerinden Ferit Baytaroğlu, Rızkullah Terbiyeli, Fuat Terbiyeli, İbrahim Dik ve Kilise Ruhani Lideri Dimitri Yıldırım ile birlikte İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı’ya nezaket ziyaretinde bulundu.

ortodoks kilisesi6

Kabulden ötürü teşekkürlerini ileten Can Teymur, kendini ve beraberindeki arkadaşlarını Müdür Balcı’ya tanıttı. Vakfın işleyiş ve çalışmaları hakkında da bilgiler veren Teymur; “İskenderun’da yaşayan 3000’e yakın Ortodoks Cemaati bulunmaktadır. Kentimizde ve ilimizde kimse kimseye sen nesin demez. Bu dünyaya örnek olabilecek bir özelliktir. Bayramlarımızı birlikte kutluyoruz. Buraya has bir özellik bu. Dileriz ki bu kardeşlik duyguları sonsuza dek devam eder” şeklinde konuştu.

ortodoks kilisesi7

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı; “Bizler devlet adamıyız. Bize verilen görevi, elimizden geldiğince en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Hatay’daki kardeşlik ortamının tüm dünyaya örnek olması gerektiğini ifade eden Balcı; “Biz de emniyet olarak hiçbir olumsuzluğun olmasını istemeyiz, buna müsaade de etmeyiz” şeklinde konuştu.

Ziyaret sohbet ortamında devam etti.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here