Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Yönetimi Ziyaretlerine Devam Ediyor

0
231

ortodoks kilisesi3İskenderun Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Başkanı Can Teymur ve Yönetim Kurulu üyeleri, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan’ı ziyaret ederek, önümüzdeki günlerde kutlanacak olan Kutlu Doğum haftasını kutlayarak Ortodoks Cemaatinin iyi dileklerini iletti. İlçe Müftüsü Mehmet Taştan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Hıristiyan camiasının bu hafta kutlanacak olan Paskalya Bayramlarını kutladı.

Ortodoks Cemaat Vakfı Yönetimi daha sonra Cemevi’ne giderek Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün Argun ve Cemevi Yönetimini ziyaret etti.

ortodoks kilisesi4

Ortodoks Kilisesi Cemaat Vakfı Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerini aralarında görmekten memnuniyet duyduklarını ifade eden Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı Başkanı Düzgün Argun, İskenderun ve Hatay’daki farklı inanç mensuplarının kardeşlik içerisindeki bu güzel birlikteliklerinin örnek alınacak bir güzellik olduğunu ifade etti. Ortodoks Vakfı Başkanı Can Teymur da Cemevi’ne yapmış oldukları bu ziyaretten mutluluk duyduklarını ifade ederek Ortodoks Cemaatinin iyi dileklerini iletti.

Daha sonra AKAD Alevi Kültürünü Araştırma Derneği’nin düzenlemiş olduğu kermesi de ziyaret eden Ortodoks Cemaat Vakfı Yönetimi burada AKAD Başkanı Nihat Yenmiş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here