Protokol Üyeleri ve Vatandaşlar Bayram Coşkusunu Birlikte Yaşadı

0
30

Bayramlaşma Programında, Protokol Üyeleri ve Vatandaşlar Bayramı Hep Birlikte Yaşadı…

Her bayramda düzenlenen, geleneksel hale gelen ‘Protokol-Halk Bayramlaşması’ bayramın birinci günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında, protokol üyeleri ve vatandaşlar bayramı hep birlikte yaşadı.

Bayramlaşma programı İskenderun Kaymakamlığının önündeki parkta gerçekleştirildi. Samimi bir ortamda, her dinden, her mezhepten, her görüşten de vatandaşın katılımıyla gerçekleşen bayramlaşma töreni, İskenderun’daki birlik, beraberlik, sevgi, kardeşlik ve hoşgörü ortamının özelliğini ve güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi.

Bayramlaşma programına, İskenderun Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Hatay Milletvekilleri Abdulkadir Özel ve Nermin Yıldırım Kara, İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, kurum ve kuruluşların yöneticileri, siyasi parti ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile belediye meclis üyeleri, iş insanları, STK’ların temsilcileri, muhtarlar, basın mensupları ve vatandaşlar katıldı.

Geleneksel bayram buluşması; sevinç, coşku ve heyecanla gerçekleşirken, halk ile devlet ricalinin en güzel buluşma örneği sergilendi. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here