Okurlarımız ve Dostlarımızla Birlikte Büyüyoruz

0
34

Geçtiğimiz Salı günü 78’inci yayın yılına başlayan Gazetemiz İskenderun’a kutlama ziyaretleri devam ediyor. Gönül dostlarımız, gazete idarehanesine gelerek, bu mutlu günümüzü bizlerle paylaşmayı sürdürüyor.

Geçtiğimiz günlerde 78. kuruluş yıldönümünü kutlayan Gazetemiz, hafta boyunca misafirlerini ağırlamayı sürdürdü. Kutlamaların üçüncü-dördüncü ve hatta beşinci gününde de gönül dostlarımız ziyaretimize gelerek bizleri onurlandırdı.

Emniyet Müdürü ve Jandarma Komutanı ile Pastamızı Kestik

İskenderun Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile İskenderun İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa Açık da gazetemizi ziyaret ederek, gururumuza ortak oldu.

İlçe Emniyet Müdürü Güneş ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Açık, Gazetemizin 78. yayın yılı sevincimize ortak olurken, 78’inci yıl pastamızı da birlikte kestik. Güneş ve Açık ile İskenderun’u konuştuk ve istişarelerde bulunduk.

İskenderun Gazetesinin kurulduğu günden bu yana doğru, tarafsız ve ilkeli yayın ahlakından ödün vermediğini kaydeden İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, gazetemizin dik duruşu sayesinde 78 yıldır ayakta olduğunu ifade etti. Güneş, Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli nezdinde bugüne kadar emeği geçen tüm gazete ekibine de başarılar diledi.

Ziyaretlerinden ve onure edici sözlerinden ötürü Emniyet Müdürü Güneş ve Jandarma Komutanı Binbaşı Açık’a teşekkürlerini ileten Rızkullah Terbiyeli de aynı duruşla ve kant aşkıyla çalışmalarına devam edeceklerini vurguladı.

CHP Meclis Gurubu ve İlçe Yönetiminden Ziyaret

CHP İskenderun Meclis Grubu da, Meclis Grubu Başkan vekili Bülent Bozdoğan öncülüğünde gazetemizi ziyaret ederek 78. yaşımızı kutladılar.

CHP İskenderun İlçe Başkanı Hüseyin Derin ile ilçe yönetim kurulu üyeleri ve bazı partililerle 78. Yıldönümü sevincimize ortak olup, bizleri mutlu ettiler. Günün anısına yaş pasta getirerek ağızlarımızı tatlandırdılar. Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaretlerde kent hakkında istişarelerde bulunuldu.

Fenerbahçeli Düzen ile Mar-Der Başkanı Bayar’dan Kutlama

İskenderun Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mustafa Düzen de, bizzat katılımı ve çiçeğiyle gazetemizin 78. Yılını kutlayanlardan oldu. Ayrıca İskenderun Mardinliler Derneği (Mar-Der) Başkanı Salih Bayar da gazetemiz idarehanesine gelerek özel günümüzün sevincine ortak oldu.

Meslektaşlarımızdan Destek

Kentimizin en çok takip edilen haber portalı ‘iskenderun.org’ ekibi de ziyaretimize gelerek sevincimize ortak oldu. iskenderun.org ve Sektörel Dergi Sahibi Ufuk Aktuğ ve Yazı İşleri Müdürü Halit Sapmaz, yeni yaşımızı kutlarken, Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Rızkullah Terbiyeli, Yazı İşleri Müdürümüz İlyas Edip Terbiyeli ve Editörümüz Helga Terbiyeli ile hoş sohbet gerçekleştirdiler. (Haber: Helga TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here