Öğretmenler Yemin Edemedi

0
77

öğretmene şok1Her 24 Kasım’da Stajyer Öğretmenler İçin Gerçekleştirilen Yemin Töreni, Arsuz’da Davetiye Krizi Nedeniyle Yapılamadı…

Her yıl 24 Kasım’da, stajyerliği kalkan öğretmenler için düzenlenen yemin töreni Arsuz’da bu yıl düzenlenemedi. Yemin programı için hazırlanan davetiyeden Kaymakam haberdar olmayınca Milli Eğitim Müdürlüğü programı iptal etti, 20 öğretmen yemin edemedi.

Arsuz İlçesinde stajyerliği kalkan 20 öğretmen için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğretmenlere asaletlerinin verileceği bir program tertip edildi. Etkinliğin düzenlendiği okula 20 stajyer öğretmen ve çok sayıda öğrenci katılım gösterdi.

öğretmene şok2

Programın başlaması için beklenen İlçe Kaymakamı Fatih Baysal’ın davetiyeden haberdar olmadığının öğrenilmesi üzerine yapılan tüm hazırlıklar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iptal edildi.

Programa aileleri ile katılan öğretmenler ise yaşanan bu duruma tepki gösterdiler. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutlu Tanın; “Programı ileri bir tarihe erteledik” dedi. Kendisine davetiye gelmediğini ifade eden Kaymakam Fatih Baysal ise; “Benim İlçe Kaymakamı olarak böyle bir davetiyeden bilgim yok. İlçe Milli Eğitim Müdürü ve davetiyeyi hazırlayan kurul için müfettiş talep ettim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here