Nadir Uruç’tan İsrail Mallarını Boykot Çağrısı!

0
283

nadir uruç1Tüketici Hakları Derneği (THD) İskenderun Şube Başkanı Nadir  Uruç, İsrail’in Filistin’deki ırkçı saldırılarından dolayı İsrail mallarını boykot etme çağrısında bulundu.

Şube Başkanı Uruç yaptığı açıklamada; “İsrail’in, tüm insanlığın gözü önünde Filistin halkına karşı ırkçı saldırılarla çocuk, kadın ve sivil demeden katliam yaparak soykırım politikası uygulanıyor. Dernek olarak insanlık ve Filistin halkı adına hükümetin İsrail ile olan tüm ticari ilişkileri dondurup, ithalatı ve ihracatı durdurmaya davet ediyoruz.

Şili, İsrail ile ticari ilişkileri dondurdu. Venezüella, İsrail Büyükelçisini sınır dışı etti. Türkiye neyi bekliyor? Sayın Başbakan’dan ve hükümetten somut adımlar atmasını ve harekete geçmesini tüm tüketiciler ve halkımız adına bekliyoruz. Bununla birlikte, Tüketici Hakları Derneği olarak, İsrail mallarına karşı bir boykot kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Tüm tüketicilere, 729 barkod numarasıyla başlayan İsrail mallarını satın almama ve boykot etme çağrısında bulunuyoruz” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here