Müziğin Dev İsimleri Arsuz’da

0
111

arsuz-yaz konseri1Türk Tabipler Birliği eski Başkanı Dr. Füsun Sayek’i anmak amacıyla her yıl düzenlenen Füsun Sayek Sağlık ve Kültür Etkinlikleri’nin sekizincisi dolu dolu geçiyor. Arsuz İskender Sayek Evi’nde düzenlenen ve her yıl giderek genişletilen etkinlikler kapsamında bir yandan sergiler, toplum söyleşileri, çocuklara yönelik sanat atölyeleri, spor yarışmaları ve sağlık taramaları düzenlenirken, diğer taraftan da Çarşamba Yaz Konserleri ile adeta açık hava keyfi yaşanıyor.

Geçtiğimiz hafta Ankara Devlet Opera ve Balesi Solist Sanatçısı (Bariton) Arda Aktar ve Bilkent Üniversitesi Ankara Devlet Opera ve Balesi Sanatçısı (Piyano) Darya Yılmaz’ın açık havada verdiği muhteşem opera dinletisine Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve eşi Selda Culha ile belediye meclis üyeleri de katıldı.

Performansları ve yüksek enerjileriyle Arsuzlular’a muhteşem bir gece yaşatan Arda Aktar ve Darya Yılmaz’ın ardından, bugün de klasik gitarın Türkiye’deki duayenlerinden Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Sanatçısı Soner Egesel, vereceği gitar resitali ile kulakların pasını silecek. Saat: 21.30’da İskender Sayek Evi’nde gerçekleşecek olan konserde Egesel, katılımcılara kendi tarzıyla muhteşem bir müzik ve ritim şöleni yaşatacak.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here