MÜSİGEM TTO’dan 2. Kurumsal İnsan Kaynakları ve Yönetim Zirvesi

0
97

mkü-seminer1Bölge kuruluşlarının kurumsallaşmasına katkı sağlayan, sektöründe öncü firmaların örnek uygulamalarını birlikte tartışan Mustafa Kemal Üniversitesi, Üniversite-Sanayi İşbirliği Geliştirme ve Teknoloji Transfer Ofisi Uygulama Araştırma Merkezi (MÜSİGEM TTO) İnsan Kaynakları konu başlığı altında  ‘Kurumsallaşma’ mottosu ile 18 Eylül 2014 tarihinde  İskenderun Anemon Otel  Konferans Salonunda, konusunun uzmanı konuşmacıların katılımı ile “2. Kurumsal İnsan Kaynakları ve Yönetim Zirvesi”  organizasyonunu gerçekleştirecek.

Zirve başlıklarını belirlerken özellikle sanayinin ihtiyaçlarını ön planda tutmuş bulunan MÜSİGEM TTO tarafından gerçekleştirilecek organizasyon bu bağlamda tüm Yönetim / Yönetici Kadrosunu, İnsan Kaynakları/Personel İşleri/Muhasebe departmanlarını ilgilendirecek.

MKÜ MÜSİGEM TTO, teknolojinin gelişimine katkı sağlamak, öğretim üyeleri ve araştırmacıların bilimsel birikimlerini kullanabilecekleri “üniversite-sanayi işbirliği” ortamlarını geliştirmek, kurumların ve kuruluşların karşılaştıkları benzer problemlerin tartışıldığı, paylaşıldığı ve çözüm yollarının araştırıldığı “ortak çözüm platformları” oluşturmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here