Mursaloğlu; “Küsmeyeceğiz, Şevkle Çalışacağız”

0
354

fatih mursaloğlu7Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Hatay Milletvekili Aday Adaylarından olan İhsan Fatih Mursaloğlu, aday listesinde yer almadığı için partiye sırtını çevirmeyeceğini, aksine aynı şevk ve heyecanla, canla başla çalışacağını söyledi.

CHP Hatay Milletvekili Aday Adayı İhsan Fatih Mursaloğlu, Milletvekili aday listelerinin açıklanmasının ardından kendine yeni bir misyon edindiğine işaret etti. Günün küsme günü olmadığını, dayanışa ve birleşme zamanı olduğuna vurgu yapan Mursaloğlu, bundan sonraki dönem için de partisinin adına büyük bir şevkle çalışacağının altını çizdi.

Yoğun bir aday adaylığı süreci geçirdiğine dikkat çeken Mursaloğlu; “Adayların belirlenmesine kadar diğer arkadaşlarımız gibi büyük bir özveri ile çalıştık. Şimdi biraz dinlenerek güç toplamak istiyorum. Ancak partime asla sırt çevirmeyeceğim. Gün zalimlerin gönderilmesi günüdür. Birlik ve dayanışma günüdür! Hep birlikte çalışacağız ve bu zalim hükümetten kurtulacağız. Bundan sonraki süreçte de partim için çalışacağım, CHP’nin Hatay’da ve tüm Türkiye iktidara gelmesi için gayret sarf edeceğim” diye konuştu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here