Muradiye Mahallesinde Geleneksel Aşure Etkinliği

0
32

Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin geleneksel olarak her yıl düzenlediği Aşure Günü Etkinliği geçtiğimiz hafta sonu yapıldı. Denek binasında yapılan etkinliğe mahalle sakinlerinin yanı sıra çok sayıda davetli iştira etti.

İskenderun Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Sönmez, yapılan etkinlikle ilgili değerlendirmede, Aşure Gününe katılanlar ile emeği geçenlere teşekkür etti. Sönmez; “Geleneksel olarak her sene düzenlediğimiz Aşure Etkinliğimize katılan, İS-DER Başkanı Onur Açıkalın beye, MAR-DER Başkanı Salih Bayar Beye ve Yönetim Kuruluna, Emekliler Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mustafa Çankaya Beye, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Cihat Nas beye, Mahalle Sakini Dostlarımıza ve Çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Emeği geçen bütün dostlardan Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.

Geleneksel Aşure Etkinliğine katılanlar ise mahalle sakinlerince yapılan aşureleri afiyetle yerken, böyle bir organizasyona imza attıkları için Muradiye Mahallesi Yardımlaşma Derneğinin Başkanı Ali Sönmez başta olmak üzere tüm dernek yönetimine ve mahalle sakinlerine şükranlarını ilettiler. (Haber: İlyas Edip TERBİYELİ)

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here