Mullaoğlu: “En Az 5 Milletvekili Çıkaracağız”

0
56

chp il başkanı1CHP Hatay İl Başkanı Av. Servet Mullaoğlu yaptığı değerlendirmede seçimde iddialı olduklarını, önümüzdeki süreçte en az  beş Milletvekili çıkaracaklarını  dile getirdi.

Büyükşehir ve diğer İlçe belediye başkanlarının ekipleriyle beraber gece gündüz çalıştıklarını  ve gerçekten Hatay’a çok ciddi hizmetlerde bulunacaklarını söyleyen İl Başkanı Mullaoğlu; “Özellikle Büyükşehir yeni kurulduğu için bütün Hatay’da çok ciddi altyapı sorunları var. Bunların planlaması ve sorunların çözülmesi konusunda Hatay Büyükşehir belediye başkanımız Lütfü Savaş’ın çok ciddi yürüttüğü çalışmalar var.

Ayrıca başkan Lütfü Savaş bayram öncesi bütün muhtarları toplayıp onlara çok güzel bir müjde verdi. Her köye çok amaçlı salonlar yapacağını ifade etti. Hatta buna ilişkin hazırladığı projelerle ilgili muhatlara sunum yaptı. Tabi arsa  sorununu çözümleyen muhtarlar çok amaçlı salona hemen kavuşacaktır. Buna benzer çok ciddi projeler hazırlanmakta  ve en kısa zamanda harekete geçilecektir. Samandağ için de özellikle sahil ile ilgili Lütfü başkanımız proje çalışmaları var.  İnşallah  bu proje tamamlandıktan sonra Samandağ halkının hizmetine sunulacak” dedi.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here