Muhtarlar Daire Başkanlığı Tanışma Toplantısı Düzenledi

0
116

muhtarlar toplantısı1Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin yeni kurulan Muhtarlar Daire Başkanlığı’nın düzenlemiş olduğu tanışma ve istişare toplantısı HATMEK’te gerçekleşti.

Muhtarlarla tanışıp, istek ve taleplerini dinlemek üzere düzenlenen toplantıya HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat, HATSU İnsan Kaynakları Şube Müdürü Metin Savaş, Hatay Muhtarlar Derneği Başkanı Mahmut Gülcü ve Antakya Muhtarlar Derneği Başkanı Semir Yoğurtçu katıldı. Altınözü’nde gerçekleşen toplantının ardından Antakya’da gerçekleşen toplantıya katılan Muhtarlar, mahallelerinde yaşadıkları sıkıntıları paylaşarak çözüm yolları ürettiler.

Her Muhtarlığa Bilgisayar

Sokak lambalarının yanmaması, kanalizasyon sorunları, elektrik kesintileri ve sokak temizlikleri ile yaşadıkları sorunlarını paylaşan mahalle muhtarları tek tek dinlenerek yaşadıkları sorunların ve taleplerinin en kısa zamanda çözüleceği müjdesini aldılar. Ayrıca halkın sorunlarına daha çabuk çözüm üretmek ve belediye ile daha yakın ilişkiler kurmak amacıyla Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak her muhtara bilgisayar verileceği belirtildi.

muhtarlar toplantısı2

Her Muhtarlığa Ofis

Muhtarlık odaları olmayanlara Muhtarlık ofisi yapılacağının da müjdesini veren HBB Muhtarlar Daire Başkanı Derviş Kezat; “Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın verdiği talimat ile çok amaçlı salonlar yapılmaya devam edecek. Ayrıca muhtarlık odaları olmayan muhtarlara muhtarlık odaları yapılacak. İsteklerin makul bir şekilde söylenmesi ile birlikte hangi düşüncede olunursa olunsun Büyükşehir Belediyesi yerine getirecektir” dedi. İlerleyen günlerde toplantıların devam edeceği ve Ağustos ayı içinde toplantıların bitirileceği belirtildi.

Toplantı sonunda Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlara meşrubat ve pasta ikramında da bulunuldu.

CEVAPLA

Please enter your comment!
Please enter your name here